Accu vinden

Laptop accu vinden

De juiste accu vinden

De juiste accu voor jouw laptop vinden is eenvoudiger dan het lijkt. Door het grote aanbod twijfelen veel mensen toch of ze wel de juiste laptop accu kiezen. Om jou te helpen met het vinden van de juiste batterij, hebben we op deze pagina informatie en tips op een rijtje gezet. Kun je de juiste batterij toch niet vinden op onze website? Neem dan even contact op met onze klantenservice, en wij gaan ons best doen om deze voor jou te bestellen.

Stap 1: Controleer het partnummer van de accu

Elke accu heeft een apart onderdeelnummer, het zogenaamde partnummer. Om het partnummer van jouw batterij te achterhalen, is het nodig om de accu eerst los te koppelen. Meestal kan je het partnummer aan de onderkant (binnenkant) van de batterij vinden. Aan de onderkant zit namelijk een sticker, waar het nummer op staat. Meestal met P/N, Replace of Spare ervoor.

Stap 2: Controleer het model van je laptop

Het modelnummer van je laptop kun je vinden op meerdere plekken. Vaak zijn modelnummers van laptops korte cijfercombinaties. Maar er zijn ook laptopmodellen waarbij het nummer erg lang is.

Je kunt het modelnummer vinden op:

  • Sticker onderop de laptop

  • Accuvak van de laptop

  • Aankoopbon, doos of bevestiging van de aankoop van de laptop

Kan je het modelnummer niet vinden? Neem dan gerust contact op via de mail of telefoon.

Stap 3: Zoeken en vinden op Laptopaccushop

Het model- en partnummer kunnen je helpen bij de zoektocht naar een nieuwe accu. Als je één van deze nummers hebt gevonden, kun je deze invoeren in de zoekbalk rechtsboven op deze website. Vervolgens word je direct naar de juiste accu voor jouw laptop geleid. Daarna kun je voor de zekerheid op de productpagina controleren of je echt de juiste accu hebt.  Geen resultaat? Neem dan even contact op en wij gaan op zoek naar de juiste batterij.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een batterij?

  • Het voltage van de nieuwe batterij mag niet erg verschillen met de oude batterij. Dit kan ervoor zorgen dat de laptop de nieuwe accu niet herkent en deze niet werkt.

  • De capaciteit van de nieuwe en de oude accu mag wel verschillen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een batterij met een hogere capaciteit.

  • Kies het liefst voor een lithium batterij (Li-ion) in plaats van een NiMH accu. Een Li-ion accu is compacter, levert meer energie en is resistent tegen omgevingen met een hogere of juist lagere temperatuur.

Een originele of een kloonaccu voor je laptop?

Er zijn veel aanbieders op het gebied van laptopaccu’s. Veel webshops bieden voornamelijk kloonaccu’s aan omdat deze een stuk voordeliger zijn. De originele zijn vaak duurder, terwijl deze accu’s bijna hetzelfde werken. Bij Laptopaccushop bieden wij zowel originele- als kloonbatterijen aan, zodat je zelf kunt beslissen welke je wilt. De levensduur van de kloonaccu’s verschilt nauwelijks van de originele. Let er wel op dat kloonaccu’s een stukje kunnen uitsteken aan de onderkant. Dit is slechts een millimeter en niet hinderlijk.

Vragen of twijfels?

Kun je de juiste accu voor je laptop niet vinden? Of heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of twijfels over het kiezen van de juiste batterij? Neem dan gerust contact op met de klantenservice en wij zullen er alles aan doen om je te helpen. Stuur een mail en je krijgt altijd binnen één werkdag reactie. Of bel naar 0514 – 59 39 12.

Uncategorized

nl_NLDutch
nl_NLDutch

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten